1095489807151926

Het waarom van Midas’ aanpak

In je tijdelijke beroep van sollicitant is het voor jou van groot belang te weten hoe je sollicitatie wordt beoordeeld. Dat geeft antwoord op de vraag, wat je moet doen om voor die vacature een serieuze kandidaat te worden.
Daartoe heeft Midas de sollicitatieprocedure tot op het bot uitgewerkt, zodat je op elk [ook klein] onderdeel weet/begrijpt wát je precies moet doen, en vooral ook waarom.
De kern van Midas’ aanpak is dan ook; alle ondersteuning van de sollicitant is gericht op zinvolle en begrijpelijke stap-voor-stap instrumenten met bijbehorende toelichting.
Op die manier maak je je snel het vakjargon van solliciteren eigen.
In “Handleiding” vindt je een toelichting per onderdeel over het WAAROM.

Het hoe van Midas’ aanpak

Voor het HOE vindt je hieronder bij “werkwijze” en “checklist” de stap voor stap – instrumenten, waarmee je meteen aan de slag kunt.
Deze werkwijzen en checklists maken je tot in detail vertrouwd met de selectiecriteria, die gehanteerd worden bij het beoordelen van je sollicitatie, zodat het formuleren van je motivatie en geschiktheid voor die ene vacature heel wat makkelijker wordt.

Alle documenten zijn te ‘downloaden’. Maar schakel wel na het ‘downloaden’ in elk document “bewerken inschakelen” in, anders werken de daarin opgenomen links mogelijk niet.
Vind je het allemaal te veel werk voor jou? Pik er dan gewoon de onderdelen uit, die jou het meest aanspreken!
Zoekces!

Doorslaggevende tips vind je in mijn artikelen in mijn LinkedIn-profiel:

https://www.linkedin.com/in/bennosterenborgloopbaancoachmotivatiekwaliteitensollicitatie/detail/recent-activity/posts/